BARNDOMSMØNSTRE – OBJEKTRELATIONER

På denne workshop går vi ind i de ni intelligenser af barndomsmønstre.

Hvis du virkelig vil forstå Enneagrammet, er læringen på denne workshop kardinal. Det er absolut psykologisk nøgle-viden.

Den er givende for voksne, forældre, unge og børn.

Via objektrelationernes dannelsesrejse i barndommen skabes kernen af vores ego struktur. Det er byggekloder af vores personlighed. De er med til at skabe vores indre kritiker, vores skyggesider, vores superego, vores jeg-grænser, vores antagelser samt vores værdier og overbevisninger. Det er det grundlæggende hvorfor i dig.

Objektrelationer er udviklingsprocessen af psyken i forhold til andre i barndommens miljø. Læringen fortæller hvordan mennesker primært er motiverede af behovet for kontakt med andre – behovet for at danne relationer.

Formålet med objektrelations-arbejdet er at det kan hjælpe med at afdække tidlige mentale billeder, der kan påvirke til eventuelle nuværende vanskeligheder i ens forhold til andre og forholdet til, at være med sig selv. Når du kan følge hvad der sker og hvoraf disse udfordringer kommer, kan du lære at være med dem på måder, der kan forbedre den interpersonelle funktion.

I løbet af workshoppen er vi undersøgende på hvilken betydning din barndom har for den personlighed du har i dag. Hvilken betydning har barndomsmønstrene i forhold til de mennesker du er sammen med i dagligdagen, dine venner, dine kollegaer, din familie og ikke mindst hvilken indflydelse det kan have på dit parforhold i dag.

Hvordan arbejder du med og heler de oplevelser som ikke er modnet i dig, således du opnår mere balance og helhed i dig selv.

Vi arbejder med indsigt i forhold til opdragelse af børn. Du får viden om hvordan du kan styrke relationen til dine børn. Hvordan støtter du dine børn således de udvikler sig til at blive harmoniske og glade børn. Hvordan kan du være med til at give dem øget kundskab og kontakt til at opnå mere glæde og stabilitet under deres opvækst, den svære teen-age periode og i deres voksenliv.

Bemærk! Det er en forudsætning at du som minimum har kendskab til Enneagrammet på basisniveau.

Varighed: 2 * 2 dage (I alt 4 dage, opdelt i 2 moduler)

Tidspunkt: Når workshoppen udbydes, kan du se den under hovedmenupunktet: “KALENDER”

Sted: Danmarks EnneagramSkole: Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1, 8900 Randers C.

Pris: kr. 4.900,- (De 4 dage svarer til vores Part III, på vores Enneagram Practitioner uddannelse, 1. året af vores EPT uddannelse). Der tillægges moms ved fakturering til virksomheder/kommune/skole/institution osv.