DE 9 UDVIKLINGSNIVEAUER

Enneagramtypernes ni psykologiske og spirituelle udviklingsniveauer er en ubrudt rækkefølge hvor overgangen fra et niveau til det næste er næsten u-mærkbar, mens yderpunkterne er klart forskellige. Hvert niveau er altså forskelligt, men også indbyrdes forbundet. Niveauerne fungerer som et ”tidligt advarselssystem” og hjælper os med at se vores forringelse og en forestående regression, ligesom det kan få os på vejen af gunstige udvikling mod vækst, sundhed og helhed.

De ni udviklingsniveauer, også kaldt Vækstrejsen, har Ken Wilber godkendt. Han har givet udtryk for at Enneagrammet er en hel psykologi, når den vertikale dimension indbefattes.

Vores ”type” er meget forskellig, når vi lever i højt niveau med sund opførsel, og når vi fungerer i usund opførsel, dog er begge aspekter den samme personlighedstype.

På workshoppen får du læring i Enneagram-typernes ni psykologiske og spirituelle udviklingsniveauer. Du lærer at følge hvordan vores ”type” er meget forskellig, når vi lever i højt niveau med sund opførsel, og når vi fungerer i usund opførsel; samtidig forstår du at alle niveauer er aspekter af den samme personlighedstype. Vi arbejder med hvordan du arbejder dig op eller hjælper andre i deres arbejde op i niveauerne. Vi inkludere hvordan du undgår desintegration, at opstemme usunde mønstre af gøren og hvordan du skaber integration og støtter til sund væren.

Bemærk! Kendskab til Enneagrammet er ikke en forudsætning.

Varighed: 2 dage

Tidspunkt: Når workshoppen udbydes, kan du se den under hovedmenupunktet: “KALENDER”

Sted: Danmarks EnneagramSkole: Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1, 8900 Randers C.

Pris: kr. 3.900,- Hvis du køber workshoppen som Enneagram Part II, (se under vores uddannelse Enneagram BasisGuide), så får du yderligere 2 dage med om grundlæggende Enneagram-, Gestalt- og NLP viden til en samlet pris af kr. 4.900,- (4 dage i alt). Der tillægges moms ved fakturering til virksomheder/kommune/skole/institution osv.

Tilmelding: post(a)danmarksenneagramskole.dk