DET DYBERE INSTINKTARBEJDE

På denne workshop arbejder vi med 45 instinktkategorier, de mere avanceret sansninger og forståelse af vores menneskelige livsenergier og motivationer.

Workshoppen er en åndeligt rig og intenst praktisk rejse gennem instinkterne.

Dybere niveauer af tranformation er muligt gennem udforskning og det at være mere nærværende og opmærksom på alle dine instinktive drivere.

Dine instinktive energier – inklusive den opførsel, de skaber, den smerte, de kan forårsage, og den begrænsende tro, de kan holde dig i – er samtidig vejen til reel transformation.

Instinkterne er til for at du skal leve. Det dybere instinktarbejde øger din evner til at opretholde autentisk forbindelse i øjeblikket – uden for din programmering og historiske psykologiske mønstre.

Workshoppen hjælper dig med at genkende samspillet mellem dine type-kernemønstre og de instinktive operatører, således du kan bevæge dig ud over ubevidste, destruktive tendenser og leve et mere bevidst og tilfredsstillende liv.

Det dybere arbejde med dine instinkter, dine livskræfter, kan virkelig transformere dig og berige de mennesker du omgås.

Der er forskellige tilgange til instinkterne. Vores instinkter er ikke en bestemt fastholdt stacking, men mere et dynamisk flow af kræfter. I løbet af arbejdsprocessen dykker vi ned i møtrikker og bolte af instinkterne. Vi kommer igennem hver af de tre instinkters tre zoner, der hver rummer fem områder, altså 45 instinktkategorier i alt.

I løbet af arbejdsprocessen får du afdækket det område der mest behøver din opmærksomhed og integration.

Arbejder vi ikke ægte formålstjenesteligt med instinkterne øges narcissismen.

Læring i at balancere de instinktive drivere sammen med de højere aspekter af typerne frembringer en god integration af den praktiske og spirituelle side af det indre arbejde. Det er det du kommer igennem på workshoppen, således du efterfølgende kan forsætte et mere kvalitativt arbejde med dine instinkter.

Bemærk! Kendskab til Enneagrammet er ikke en forudsætning.

Varighed: 2 * 2 dage (I alt 4 dage, opdelt i 2 moduler)

Tidspunkt: Når workshoppen udbydes, kan du se den under hovedmenupunktet: “KALENDER”

Sted: Danmarks EnneagramSkole: Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1, 8900 Randers C.

Pris: kr. 5.900,- (De 4 dage svarer til vores MasterClass XI på 4. året af vores EPT uddannelse). Der tillægges moms ved fakturering til virksomheder/kommune/skole/institution osv.

Tilmelding: post(a)danmarksenneagramskole.dk