START på Enneagram Master Practitioner (EMP), torsdag den 1. oktober

EMP er en helt unik og effektiv uddannelse i psykologisk og spirituel udvikling. Du gennemgår reelt indre forandringsarbejde og vil mestre at yde dyb og særlig hjælp til andre. EMP uddannelsen giver dig rigtig mange konkrete, virkningsfulde og agile arbejdsmetoder.

For at kunne indtræde på EPP uddannelsen er det en forudsætning at du er uddannet som Enneagram BasicGuide (EBG) og Enneagram Personality Practitioner (EPP). Derfor skal du starte på EBG uddannelsen torsdag den 01. oktober 2020, hvis du ønsker EMP uddannelsen.

Læs mere om EBG uddannelsen her:

Enneagram BasicGuide (EBG)

Er du uddannet Enneagram BasicGuide og Enneagram Personality Practitioner (EPP) skal du holde øje med når Enneagram Master Practitioner (EMP), MasterClass I, bliver slået op her i vores kalender under menupunktet “KOMMENDE ARRANGEMENTER”.

Har du en Enneagram Basis uddannelse og Enneagram Practitioner fra en anden godkendt Enneagramskole, har du mulighed for at kunne opnå merit. Det kræver en afklaring via samtale. Kontakt os på 30501001 eller på post(a)danmarksenneagramskole.dk

Læs mere om EMP uddannelsen her:

Enneagram Master Practitioner (EMP)

Se også kalender:

https://danmarksenneagramskole.dk/oll-uddannelseskalender/