ENNEAGRAMMET I DISNEY

På denne workshop tager vi jer med på en eventyrlig rejse ind i tegnefilm universet med 3D Enneagram-brillerne på.
Personlighedspsykologien bliver gennemgået via en tur rundt i figurerne, i de fantastiske fortællinger og i sangene.

Temaerne, scenerne og figurerne i tegnefilm viser ofte de essentielle værdier hos os som mennesker og børn forstår dem intuitivt. Vi kan som voksne glemme det væsentlige på grund af vores mentale fikseringer.

Workshop form: Oplæg, fortællinger, små øvelser, musik og videoer.

Workshoppen er for voksne og børn fra 14 år og opefter.

Bemærk! Kendskab til Enneagrammet er ikke en forudsætning.

Varighed: 1 dag

Tidspunkt: Når workshoppen udbydes, kan du se den under hovedmenupunktet: “KALENDER”

Sted: Danmarks EnneagramSkole: Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1, 8900 Randers C.

Pris: kr. 1.800,- pr. voksen og børn fra 14 – 18 år gratis. Maximalt 3 børn pr. voksen. Der tillægges moms ved fakturering til virksomheder/kommune/skole/institution osv.

Tilmelding: post(a)danmarksenneagramskole.dk