Enneagram Personality Practitioner

På denne uddannelse får du basale redskaber til samtale og coaching fra både NLP, Enneagrammet og integralpsykoterapien.

Du vil også under dette forløb begynde din egen personlige udvikling, øge din selvindsigt og evne til reflektion.

”Lad ham, som vil bevæge verden, først bevæge sig selv.” Platon 

Du holder selv kimen!

Vi er godkendt Enneagramskole, NLP Skole og Psykoterapeutisk Institut.

Du får både et international og dansk skolegodkendt uddannelsesbevis som Enneagram BasicGuide samt Grundlæggende Kommunikation og Coaching i NLP (GKC).

Du får både et international og dansk skolegodkendt uddannelsesbevis som Enneagram Personality Practitioner samt NLP Practitioner.

1. året – EPP uddannelsen består af modul 01 til og med 11

For tilmelding

Send din ansøgning via

post@danmarksenneagramskole.dk

Undervisningen og træningen består i en vekselvirkning mellem oplæg og demonstrationer af arbejdsmetoder fra vores erfarne lærere, og dels som individuelle praktiske øvelser og praktiske øvelser i grupper. Du får færdighedstræning i det læringsstof, der er i uddannelsesforløbet. Der vil blive brugt flere forskellige former for feedback/supervision. Undervisningen er krydret med musik og en gang i mellem vil der også blive brugt små videoklip. Undervisningsformen er både nærværende, fordybende, rolig, energifyldt, motiverende, og engagerende.

 

Udtalelse: Siden vi talte sidst har jeg prøvet at “følge min mavefornemmelse” og indtil videre går det godt. Det er svært at lade modet tage over og bare håbe på det bedste, men det er også dejligt at mærke, at jeg langsomt kan give slip på kontrollen. Jeg ville egentlig bare sige tusind tak for din vejledning, hjælp og forståelse. Jeg ville på ingen måde være så optimistisk og nysgerrig på alle de muligheder der ligger for mine fødder, hvis ikke det havde været for den større indsigt jeg langsomt er kommet frem til. Specielt med din hjælp.
Julie
Privat undervisning