Uta afvikler nogle af de studerendes obligatoriske egenterapi-sessioner i forbindelse med uddannelsen til Enneagram Psykoterapeut.

Uta er samlevende med Anders Allentoft. Hun har 2 børn, 2 drenge, sammenlagt har de 6 børn. Endvidere har hun 1 barnebarn, en pige.

Hun er MPF godkendt og medlem af psykoterapeutforeningen.

Uta har i over 25 år arbejdet som skuespiller, sanger, stemmecoach, instruktør og underviser.

Hun er kunstnerisk leder af Thurø Musikteater.

Siden 2005 har hun arbejdet terapeutisk med grupper og individuel terapi.

Hendes fokus er på nærvær, spontanitet, at opløse blokeringer i stemme og krop og dermed udvide og styrke det autentiske selv.

Tidligere ansættelser

• Thurø Musikteater, kunstnerisk leder, samt skuespiller og musiker
  • Kulturregion Fyn, Underviser i brug af kortfilm og projektleder i kreative forløb i skoler og institutioner
  • Forskellige teatre i Danmark og udlandet som skuespiller, musiker og instruktør