Danmarks EnneagramSkole ®

Uddannelser

• International Accredited Enneagram Teacher, IEA (International Enneagram Association), uddannet ved Enneagram Institute, USA
  • International NLP Trainer med certificeringsret, ABNLP (American Board of NLP), uddannet hos John Overdurf og Julie Silverthorn, USA.
  • Uddannet på universitetet med speciale inden for konkurrence- og eliteidræt samt organisation og ledelse, Odense Universitet
  • Uddannet Systemisk Proceskonsulent (DISPUK)
  • International certificeret Coach, ICF (International Coach Federation)
  • Forhenværende underviser i organisation og ledelse på Det Danske Erhvervsakademi
  • Certificeret og uddannet i personlighedstyper (Enneagrammet), Jungs Type Indikator (JTI), DISC, Extended DISC, Teamkompasset og People Test Systems
  • Almen Voksenpædagogisk Grundkursus
  • Uddannet på Danmarks Trænerskole, med hovedfag i svømning
Underviser hos Danmarks Enneagramskole
Anders Oll

Anders Oll står for undervisningen i Enneagrammet, Esoterisk viden og Integral Terapi på vores uddannelser.

Anders er gift med Louise Davidsen Oll. Han har 7 børn, hvoraf de 2 er bonusbørn.

Han stiftede firmaet i 1998 og har over 20 års undervisningserfaring.

• Landstræner og Olympisk træner for Dansk Triathlon Forbund og Team Danmark
  • Chef for DanParcs Rønbjerg ferie- og aktivitetscenter med ansvar for 134 ansatte
  • Organisations konsulent i Bedrifts og sundhedstjenesten, psykisk arbejdsmiljø, Mariager Fjord BST/BST Jylland
  • Befalingsmand i hæren, herunder sekretariatsleder og underviser på Forsvarets Gymnastikskole ved Forsvarsakademiet samt færdiggjort patruljeuddannelsen ved Jægerkorpset.

• Frimurer
  • Vinder på Sprint-distancen ved EM i Triathlon i 1994, Ungarn (Age Group 29 – 39 år)
  • På Age Group landsholdet i Triathlon gennem flere år

Enneagramtype:
SP/SX/SO 4

Underviser hos Danmarks EnneagramSkole® samt psykoterapeut hos Terapi Svendborg
Anders Allentoft

Anders Allentoft står for undervisningen i den psykoterapeutiske del af vores uddannelser. Det er også Anders Allentoft der afvikler de obligatorisk sessioner i supervision og egenterapi i forbindelse med uddannelsen til Enneagram PsykoTerapeut.

Anders er samlevende med Uta Motz. Han har 4 børn.

I 2009 stiftede han Terapi Svendborg og har 11 års erfaring med individuel terapi, supervision og parterapi.

• Thurø Musikteater, stifter og ejer, samt musiker og skuespiller
  • Lærer, AKT og Supervisor på folkeskolen Horne skole
  • Lærer og intern/ekstern supervisor på behandlingsinstitution Kastaniely skole
  • Lærer på Lundby skole
  • Lærer på behandlingsinstitution Sølyst
  • Lærer på friskolen Egebjerg
  • Lærer på folkeskolen Bymarkskolen
  • Lærer på daghøjskolen A.O.F. Nyborg
  • Lærer på efterskolen i Rudkøbing

• Cykler Mountainbike
  • Aktivt medlem i en mandegruppe bestående af forskellige terapeuter og psykologer, der arbejder terapeutisk med hinandens historier.

Enneagramtype
SP/SO/SX 8

Uddannelser

• Enneagram PsykoTerapeut (EPT), Overbygningsåret, del 1, hos Danmarks EnneagramSkole
  • Eksamineret og certificeret Master i Enneagrammet (EMP) og i Master i NLP, hos Danmarks EnneagramSkole
  • Eksamineret og certificeret Familieterapeut, hos Systemisk Institut for Familieterapi
  • Uddannet lærer på Skårup Seminarium
  • Uddannet lærer på Den Frie Lærerskole

• PAS (Pædagogisk Analyse System), Munkholm
  • Det Ká Nytte kursus, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole (DPU)
  • Neuropædagogisk kursus, Videncenter VISS
  • Socialpædagog ved Jysk Pædagog Seminarium
Terapeut hos Danmarks EnneagramSkole
Louise Davidsen Oll

Louise står for arbejdet med FamilieGlæde, ParTerapi og Individuel Terapi.

Endvidere hjælper hun til med at løse skolens administrative opgaver.

Louise er samlevende med Anders Oll. Hun har 7 børn, hvoraf de 4 er bonusbørn.

Louise har mange års praktisk erfaring i at arbejde med familier og mennesker både Individuel- og ParTerapi. Hun har særlig gode evner og kvaliteter indenfor dette område.

• FamilieGuide og Socialpædagog hos Ravnbjerghus, Fritidshuset
  • Socialpædagog hos Ravnbjerghus
  • Socialpædagog på Hammel Bo- og Aktivitetscenter

Andet

• Familien og venner er vigtige for Louise og hun prioriterer at bruge meget tid på dette uden for arbejdet.
  • Cykling

Enneagramtype