Enneagram Master Practitioner Uddannelsen, Hold 10

START = Torsdag den 12. september 2019 kl. 15.00

Bemærk! Vi kører et ekstra-modul i Systemisk Tænkning (Systemisk tankegang) den 22. og 23. august for dem som er tilmeldt.

Vores 9 tidligere hold var udsolgte og havde venteliste. Hold 10 er allerede godt fyldt op.

Vil du have Danmarks mest unikke og mest effektive uddannelse i personlig udvikling?

EMP Uddannelsen er en unik personlig udviklingsrejse som ingen anden. Du vil få svært ved at finde en lignende uddannelse der giver dig så massiv en personlig udvikling og en mængde brugbare færdigheder i forhold til dit virke i erhvervslivet.

EMP uddannelsen er aktuel for dig der ønsker dyb personlig udvikling, kan lide og ønsker at arbejde psykologisk med dig selv og andre. Uddannelsen lærer dig selvobservation, selvledelse og indgå i samt skabe og bevare gode relationer.

Ved at leve Enneagrammets visdom skaber du, dag for dag, udvikling, større indsigt og ejerskab for mål, proces, projekter, og opgaver. Du bliver dygtig til psykologisk arbejde, kommunikation og arbejde i forhold til både menneskelige og forretningsmæssige egenskaber.

Det er ikke kun på teoretisk plan, vi underviser i Enneagrammet. Vi sætter dets læring i praktisk relation til din dagligdag, dine ønsker og dine udfordringer og gør det nærværende, så det er brugbart. Vi fokuserer på, at du kan gøre det i praksis.

Er du træt af teoretisk tunge uddannelser, der ikke altid kan bruges direkte, konkret og effektivt i det daglige, så er denne uddannelse det modsatte. Vi lover dig du bliver rigtig dygtig i læringsstoffet og til at kunne anvende læreringen.

EMP uddannelsen løber over to år via 22 moduler af to dage. Et modul pr. måned. Med den varighed kan vi gå i dybden med læringen.
Modulerne ligger kun en gang om måneden. Du går hos os torsdag eftermiddag/aften fra 15.00 til 21.00 samt fredag fra 09.00 til 16.00, på den måde er det en god ordning for både dig som deltager, for din arbejdsgiver (hvis du er i job) og din familie. Du giver selv lidt tid, ligeledes giver din arbejdsgiver noget tid.

Læringen er virkelig praktisk brugbar og samtidig spirituel. Det er ikke kun på teoretisk plan, vi underviser i Enneagrammet. Vi kan sætte dets læring i praktisk relation til din dagligdag, dine udfordringer, dine ønsker og dine mål og gør det nærværende.
 Du får en international, dansk skole og brancheforenings godkendt certificering som Enneagram Master Practitioner.

Mere information, herunder datoer osv. se under menupunktet: Uddannelser og Workshops. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]